Brussels Eye Center

Meer info op Amaris 750S - 1050 hz ET


Absolute prestaties van de technologieleider

 • De voortdurende en toenemende vooruitgang in de medische technologie motiveert en stimuleert ons om een beleid van innovatie en voortdurende communicatie met onze klanten en hun patiënten te voeren. Het nieuwe SCHWIND AMARIS productieprogramma is hier een duidelijk bewijs van, dat ons in staat stelt de doelen te bereiken die wij onszelf gesteld hebben. Welk model u ook kiest, wij garanderen u ingenieuze state-of-the-art technologie.
 • Als onbetwiste technologieleider beschouwen wij het als onze plicht om de hoge kwaliteit van onze excimerlasers voortdurend te verbeteren.
 • Ons hooggespecialiseerd team ontwikkelt nieuwe ideeën die het huidige systeem voortdurend verbeteren en efficiënter, veiliger en met optimale resultaten maken. Welke taak we ook op ons nemen, ons hoofddoel is de kwaliteit van het leven te verbeteren. Patiënten kunnen er dus zeker van zijn dat wat wij aanbieden de beste behandeling is die op de markt beschikbaar is.

PRECISIE en EFFICIËNTIE

 • Elk model biedt nauwkeurige resultaten met een hoge behandelingssnelheid; dit definieert precisie in refractieve chirurgie. Dit garandeert veiligheid voor u.
 • En zorgt ervoor dat uw patiënten korte behandelingskuren krijgen in elke afzonderlijke fase van de procedure.
 • Bijkomende voordelen van het SCHWIND AMARIS gamma zijn onder andere een beslissingsboom om de verschillende therapiemodules te beheren. Het is toepasbaar voor een breed scala aan toepassingen en wordt vergemakkelijkt door de interconnectiviteit van SCHWIND technologieën voor de veilige, eenvoudige en efficiënte overdracht van alle klinische data naar de laser voorafgaand aan de operatie.

SCHWIND AMARIS 750S – 1050 hz, 6D Eye Tracker

 • SCHWIND AMARIS 750S - 1050 hz ET biedt prestaties met optimale veiligheid. De laser ableert het hoornvliesweefsel met twee energieniveaus om snelheid en precisie te combineren. Een zeer fijne bundel met een diameter van 0,54 mm zorgt voor de uiteindelijke gladstrijking van het hoornvlies.
 • Met een herhalingsfrequentie van 750 Hz, voert de SCHWIND AMARIS 750S - 1050 hz ET laser zeer korte behandelingen uit. De 6D eye tracker verricht 1050 metingen per seconde om de exacte positie van het oog in alle zes dimensies te bepalen. Het compenseert actief voor elke oogafwijking, met een totale ablatietijd van slechts 1,5 seconde per dioptrie. 
 • Aan de ontwikkeling van deze hoogtechnologische laser is meer dan drie jaar onderzoek en ontwikkeling voorafgegaan, wat blijkt uit de perfecte combinatie van ergonomische computeruitrusting en de modernste software-integratie. 
 • Talrijke publicaties van klinische studies bevestigen de uitstekende refractieve resultaten met de SCHWIND AMARIS 750S - 1050 hz ET laser.

MedNet : TOTALE BETROUWBAARHEID VAN HET KLINISCH NETWERK

 • SCHWIND MEDNET - een innovatief en gestandaardiseerd netwerk - ondersteunt de chirurg bij het verzamelen van de verschillende onderzoeksresultaten en richt zich op de behandeling.
 • SCHWIND MEDNET combineert de SCHWIND technologieën die gebruikt worden voor diagnostiek in de dagelijkse klinische praktijk. Alle diagnostische metingen worden verzameld en gecentraliseerd via het netwerk en naar het SCHWIND laserstation gestuurd. 
 • De intelligente SCHWIND MEDNET software zorgt dus voor een consistente en veilige data overdracht.
 • De SCHWIND On Line Remote Services maakt de controle en analyse mogelijk van de verschillende bestanden die gedownload zijn.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Altijd innovatief

Design dat een nieuwe kwaliteitsnorm zet

 • Verstelbare hoogte aan de microscoop
 • Regelbaar bed door vertaling
 • Diagnostische spleetlamp
 • Positionering van de lichtbronnen voor een perfecte centrering van de patiënt

Sleutel om de verlichting, vergroting, offset, beide zijden, van de microscoop te regelen.

De SCHWIND AMARIS laser heeft een ergonomische configuratie die comfortabele behandeling en chirurgie mogelijk maakt met een werkafstand van 235 mm

SCHWIND AMARIS® 750S – 1050 hz ET: Praktisch gebruik

 • Regelbare positie van een 17" PC met toetsenbord.
 • Steriele operatie met behulp van een steriele pen.
 • Gemakkelijke toegang voor de patiënt, chirurg en assistent.
 • Draadloze printer.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: 750 Hz pulsfrequentie 1050 Hz 6D ET 

Pulsfrequentie van 750 Hertz
1050 HZ 6D Eye tracker 

SCHWIND AMARIS 750S – 1050 hz ET
Een ingenieuze high-tech laser 

SCHWIND AMARIS® 750S – 1050 hz ET: 1050 Hz, 6D eye tracker

Een ongeëvenaard veiligheidskenmerk:
Met 1050 metingen per seconde volgt de zes-dimensionale eyetracker het oog exact en bepaalt de positie ervan om elke afwijking te compenseren met een reactietijd van drie milliseconden in alle zes bewegingsassen van het oog.

Zes-dimensionaal infrarood oogvolgsysteem (eye tracker). De 6D 1050 Hz eyetracker van de SCHWIND AMARIS® 750S detecteert en compenseert actief alle zes bewegingsdimensies.

Z-Tracker (6th dimension) 
Met tracking in de zesde dimensie kan de hoogtepositie op de verticale as van het oog worden gemeten en actief worden gecompenseerd over +/- 1,5 mm.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Automatische aanpassing van het fluence-niveau

80% van de weefsel ablatie wordt bereikt met hoge energie. 

Voor het laatste werk aan de resterende 20% van het weefsel zet de SCHWIND AMARIS 750S - 1050 hz ET laser de energie automatisch om naar een lager niveau om een zeer fijne gladstrijking van het hoornvliesoppervlak te bekomen.

Perfect evenwicht tussen het totale aantal laserpulsen 
en de geleverde energie

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Intelligent Thermal Effect Control

De intelligente thermische effect controle is de naam van de controle die weefselbeschadiging rond de laserspot voorkomt ondanks de hoge ablatiesnelheid van de SCHWIND AMARIS 750S - 1050 hz EN

De voortplanting van de warmte die vrijkomt tijdens de pulsatie van de 
ITEC-methode

Innovatief afzuigapparaat voor deeltjes

Het innovatieve afzuigsysteem met deeltjes zorgt ervoor dat weefselresten in een stabiel microklimaat rond de ogen worden gezogen, waardoor uitdroging van het weefsel wordt voorkomen.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Contact-free online pachymetry

De SCHWIND AMARIS 750S - 1050 hz ET laser is uitgerust met een automatische intraoperatieve corneale diktemeting. Dit geeft precieze metingen van het ablatie niveau en van het overblijvende hoornvlies tijdens de behandeling om het ablatie niveau te verzekeren.

Behandelingsmenu met weergave van de pachymetrie in real time (750S)

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Hoge precisie bij de regeling van laserenergie

Drie afzonderlijke gesloten-lus energiedetecties in de state-of-the-art AMARIS technologie.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Hoge precisie bij de regeling van laserenergie

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Breed behandelingsspectrum

Elke behandeling is verschillend 
Het uitgebreide productassortiment van AMARIS, samen met de modulaire SCHWIND CAM software, maakt het mogelijk om te kiezen uit een uitzonderlijk breed scala van refractieve chirurgie procedures. U kunt de behandeling op maat preoperatief vaststellen. Metingen, zoals cornea- of oculaire aberraties of pachymetrische gegevens, en alle diagnostische gegevens die nodig zijn voor de procedure, worden in real time geïntegreerd in het beheer.

Geen enkel detail dat essentieel is voor de uitvoering van een op maat gemaakte ablatie kan de chirurg ontgaan.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: 750 Hz pulse rate 1050 Hz 6D ET

ORK-CAM:
Module met verschillende aanpasbare behandelingsprogramma's. Het asferische ablatieprofiel wordt gebruikt voor aberratievrije behandeling of voor behandeling op maat op basis van cornea- of oculaire aberraties.

PresbyMAX®:
Deze behandelingsmodule is ideaal voor de veilige en doeltreffende behandeling van patiënten met myopie, hypermetropie, of astigmatisme met presbyopie. PresbyMAX is gebaseerd op een bi-aspherisch en multifocaal corneaal ablatieprofiel.

PALK-CAM:
Een module die de precieze en veilige programmering mogelijk maakt van hoornvliestransplantaties en excimer lasertherapie voor hoornvliesdystrofieën. PALK-CAM is gebaseerd op een behandeling die wordt ondersteund door corneale diktemeting. Deze module is aanpasbaar voor patiënten met gezond endotheel.

PTK-CAM:
Deze module helpt de chirurg bij de behandeling van corneale littekens of anterieure corneale dystrofieën met twee ablatieprofielen, elliptisch of circulair.

PRESBYMAX : SOFTWARE VOOR BEHANDELING VAN BIJZIENDHEID

Laserbehandeling om emmetropische of presbyope patiënten onafhankelijkheid te geven, een leven zonder bril. Deze software is ideaal voor de veilige en doeltreffende behandeling van patiënten met presbyopie, die gepaard gaat met emmetropie, myopie, hypermetropie en astigmatisme en bij wie het aanpassingsvermogen na de leeftijd van 45 jaar is afgenomen.

PresbyMAX is gebaseerd op bi-aspherische, multifocale en omkeerbare ablatieprofielen.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET : Innovatieve oppervlaktebehandeling met TransPRK

TransPRK :
De enige behandeling waarbij, zonder contact met het oog, en nauwkeuriger dan voorheen, het epitheel door de excimer laser wordt weggesneden en vervolgens het collageen wordt weggesneden voor de correctie van refractieve ametropie.

TransPRK - "Contactloze" behandeling
De verwijdering van het epitheel en de refractieve afwijking worden onmiddellijk na elkaar uitgevoerd. Dit verkort de totale tijd van de procedure aanzienlijk.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: HQ-Metric zorgt voor meer markttransparantie

SCHWIND heeft een objectieve meting ontwikkeld van de hoge refractieve ablatiekwaliteit (HQ Metric) van de verschillende lasers op de markt. 

HQ-Metric omvat de meting van technologische prestaties met een evaluatiescore.

Klinische uitkomsten zijn opzettelijk buiten beschouwing gelaten. Zij kunnen factoren bevatten die van invloed kunnen zijn op de mogelijkheid van een objectieve vergelijking.

SCHWIND AMARIS® 750S - 1050 hz ET: Conclusie