Brussels Eye Center

RESTOR

Implantaten gebruikt bij lenschirurgie en (cataractchirurgie om een ver -en dichtbijzicht te realiseren zonder bril.


Dr. Dr. Assaf begon in 2005 met het gebruik en de evaluatie van deze nieuwe implantaat RESTOR van de firma Alcon, die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug administration - USA).

Duidelijk zicht op een voorwerp dichtbij - Duidelijk zicht op een voorwerp veraf

De RESTOR implantaat laat tegelijk een ver- als dichtbij zicht toe en laat aan 90% van de patiënten behandeld met deze techniek, toe te zien zonder bril. Dit implantaat werd uitgerust met een UV filter.

Gebieden met progressieve toename waardoor de patiënt ver en 
dicht kan zien zonder bril.
www.vivresanslunettes.fr en www.acrysofrestor.com

RESTOR AD1 (bevat een additie van +3 dioptrieën dat het lezen tot op 40 cm mogelijk maakt zonder bril). Dit is het allerlaatste model dat een verzicht mogelijk maakt en een dichtbij zicht tot op 40 cm en een beter intermediair zicht geeft.

Het RESTOR IMPLANTAAT laat aan patiënten toe in 85% van de tijd niet afhankelijk te zijn van hun bril voor het ver, intermediair en dichtbij zicht. Zij hebben enkel een leesbril nodig als er onvoldoende licht

RESTOR AD1 is het allerlaatste model van de RESTOR lens. Dit is comfortabeler voor de patiënt voor het intermediaire zicht. Het dragen van een leesbril blijft nodig om kleine druk te lezen in zwak licht.

Multifocale en pseudo-accommodatieve implantaten :